100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij hotel Griekenland

Glutenvrij hotel Griekenland? Griekenland is een zeer populaire vakantiebestemming voor velen onder ons. Het is een prachtig land met een warm klimaat en is omringd door de middellandse zee, de Ionische zee en de Egeïsche zee. Als je voor de grap Googelt op “Griekenland” en de afbeeldingen ziet dan ben je denk ik voldoende overtuigd van de schoonheid van Griekenland.

Ook onder alle coeliakie patiënten en mensen met een glutenintolerantie bestaat de wens om voor Griekenland te kiezen als vakantiebestemming. In het algemeen zijn mensen op zoek naar hotelvakanties/all inclusive vakanties op Griekenland. De meeste hotels kunnen en willen ook rekening houden met een glutenvrij dieet. De meeste vragen wel om van te voren contact op te nemen hierover of het te noemen bij het boeken van een kamer.

Om het gemakkelijker te maken heb ik hieronder een lijst met hotels die aangeven dat ze rekening houden met glutenvrije dieetwensen. Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “gluten” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Griekenland te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

Glutenvrij hotel Griekenland

Heerlijk mediterraans eten in Griekenland. Wie wil dat nou niet? Ook in Griekenland zijn er hotels die bereid zijn om rekening te houden met dieetwensen, allergieën.  Enkele hotels die het mogelijk maken om een glutenvrij dieet aan te vragen zijn:

De lijst met glutenvrije hotels in Griekenland is iets groter, maar om het overzichtelijk te houden heb ik het ingedeeld op regio. Hieronder zie je welke regio´s ik al voor je uitgezocht heb. Klik door naar de betreffende pagina om daar het overzicht te vinden van de geselecteerde hotels.

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

Glutenvrij hotel Griekenland: regio’s

Een ander Glutenvrij hotel zoeken?

Zelf al een ander hotel op het oog? Via booking.com vind je snel & gemakkelijk een ander hotel. Neem wel contact op voor dieetwensen. Veel succes bij je zoektocht!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel