100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

glutenvrij spanje

Ontdek

glutenvrij spanje

Glutenvrije tapas, paella en nog veel meer. Je ontdekt het in glutenvrij Spanje!

Glutenvrij Spanje als glutenvrije vakantiebestemming? Spanje heeft een glutenvrije wereld die je moet ontdekken! Over hoe goed het glutenvrije eten daar is en hoe gemakkelijk het is om daar glutenvrij te eten lees je meer op onze pagina hierover: glutenvrij eten in Spanje. Heb je eigenlijk al besloten dat het Spanje wordt? Bekijk dan direct een overzicht van hotels, campings of all inclusive mogelijkheden voor Spanje!

Hotels in Spanje

Glutenfreebooking.com alcudia garden

Campings Spanje

gluten free camping

Resorts Spanje

Glutenvrij Spanje in Valencia bomen

Glutenvrij in Spanje

Als je aan vakantie denkt, denk je al gauw aan zon, zee & strand. De gemiddelde Nederlander denkt hierbij ook vaak direct aan Spanje. Heerlijke temperaturen, prachtige landschappen, vriendelijke mensen, vele prachtige historische bezienswaardigheden en uiteraard de overheerlijke Spaanse keuken! Denk hierbij aan Tapas, Paella of een glas heerlijke Sangria. Nu ik het er weer over heb wil ik eigenlijk al direct een enkeltje richting Spanje boeken…

Waarom glutenvrij Spanje als glutenvrije vakantiebestemming?

Spanje biedt als vakantiebestemming al een compleet pakket, maar glutenvrij Spanje biedt nét wat extra’s voor ons. Ze zijn hier net zoals in Italië ook heel goed op de hoogte van glutenvrij eten en coeliakie.

Praktisch overal kan je met een gerust hart zitten en zorgeloos genieten van de heerlijkste Spaanse glutenvrije maaltijden. Met de woorden “Sin gluten” is de Spaanse horeca zeer goed bekend mee. Negen van de tien keer wordt het gewoon netjes aangegeven op een menukaart van een restaurant of eettentje. Soms wordt het zelfs heel overduidelijk vermeld door de overduidelijke glutenvrije logo’s met “sin gluten” erop vermeld. Ook een glutenvrije supermarkt is niet lastig te vinden in Spanje.

Voor elke reiziger is er iets te doen. Lekker eten, bezienswaardigheden bezoeken of lekker luieren. Hoe je het wendt of keert. Spanje blijft een topbestemming als vakantieland en helemaal voor de glutenvrije reiziger.

Populaire hotelketens in Spanje

RIU Hotels

Glutenfreebooking.com RIU hotels & resorts

Garden Hotels

Glutenfreebooking.com Garden Hotels

Fuerte Hotels

Glutenfreebooking.com Fuerte hotels

Best Hotels

Glutenfreebooking.com Best hotels

Iberostar Hotels

Glutenfreebooking.com Iberostar hotels

Senator Hotels

Glutenfreebooking.com Senator hotels

servigroup hotels

Glutenfreebooking.com gluten free servigroup hotels

Dunas hotels

Dunas-Hotels-Resorts-glutenvrij

Evenia Hotels

Glutenfreebooking.com gluten free evenia hotels

Populaire hotels in Spanje

Glutenvrij op vakantie Spanje?

Ik ben zelf meerder keren in Spanje geweest voor een vakantie. Een paar keer voor mijn diagnose en een paar keer na mijn diagnose. Een ding wat zeker is, in Spanje kan je heerlijk eten en genieten! Zowel “normaal” als glutenvrij. Ik ben zelf in voornamelijk in het zuidoosten, noordoosten geweest. Twee steden waar ik echt verliefd op ben geworden en waar ik echt goed glutenvrij heb kunnen genieten zijn Barcelona & Valencia. Daar heb ik ook een stukje over geschreven:

Spanje zit echter vol met plekken waar je heen kan. Steden zoals Barcelona en Valencia zijn zeker prachtig, maar vaak ook heel toeristisch. Dat hoeft zeker niet verkeerd te zijn, maar waag je eens ook in de wat minder toeristische plekken. Twijfel je van te voren of een stad of dorp in Spanje wel goed is qua glutenvrij eten? Niet doen! Ik zou zeggen gewoon gaan! Je kan echt altijd ergens in Spanje terecht voor een glutenvrije maaltijd.

Plekken die ik in Spanje verder bezocht heb en écht goed glutenvrij waren zijn Málaga, Zaragoza, Salou, Tarragona, Zaragoza en Amettle de Mar.

Glutenvrij Spanje in Zaragozza
Glutenvrij Spanje in zaragoza plein
Glutenvrij Spanje in Valencia
Glutenvrij Spanje in Valencia kathedraal
Glutenvrij Spanje in Valencia fontein
Glutenvrij Spanje in Valencia bomen
Glutenvrij Spanje in tarragona
Glutenvrij Spanje in tarragona centrum
Glutenvrij Spanje in Barcelona kathedraal
Glutenvrij Spanje in Amettle del Mar
Glutenvrij Spanje in Ametlla del Mar strand
Glutenvrij eten in Spanje stad dorp

Toch andere oriënteren op andere bestemmingen?

Nog steeds er niet over uit of Spanje jouw glutenvrije vakantiebestemming wordt? Kijk dan verder:


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel