100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Over ons

Het gezicht achter glutenvrijevakantie.nl

Welkom bij glutenvrijevakantie.nl! Mijn naam is Stéphanie Sadikoviq en ik ben in 2015 gediagnosticeerd met coeliakie. Voor mijn diagnose had ik nooit verwacht rekening te moeten houden met mijn vakantiebestemming wat het eten betreft. Toch is dit een feit voor mij en voor ongeveer 160.000 medepatiënten in Nederland.

Voor mijn diagnose was het nooit een probleem om “even” een vakantie te boeken, maar dat veranderde na mijn diagnose. Want waar kon ik zorgeloos vakantie vieren zonder me zorgen te hoeven maken om ziek te worden tijdens een hapje eten. Gezien de diagnose voor mij niet zo lang geleden is en ik me nog zeer goed herinner hoe beroerd ik me kan voelen bij het binnen krijgen van gluten was het boeken van een vakantie zeer spannend voor mij geworden.

Gezien ik altijd extra geniet met lekker eten was ik er bang voor om dit niet meer te kunnen tijdens mijn vakanties. Een vakantie is namelijk juist hét moment om even een paar weken lekker te eten waar je zin in hebt. Kortom: genieten! Toch spookte er meerdere vragen door mijn hoofd na de diagnose. “Kan ik ergens in het buitenland goed terecht met mijn glutenintolerantie?”, “kan ik me redden met slechts een dieetvertaling?”, “kan ik alleen terecht in supermarkten of kan ik ook zorgeloos uit eten?”. Inmiddels heb ik meerdere vakantiebestemmingen gevonden waar ik als coeliakiepatiënt zeer goed terecht kan. Met mijn website wil ik al mijn ervaringen delen en iedereen helpen bij het vinden van de juiste vakantiebestemming en uiteraard de beste deals!

Samenwerken?
Stephanie Sadikoviq Glutenvrijevakantie.nl