100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrije Golfreizen

Stel je voor: een perfect groen gazon, de zachte bries van de wind, en jij, klaar om je golfswing te perfectioneren. Als gepassioneerde golfer die ook een glutenvrij dieet volgt, is het begrijpelijk dat je je afvraagt hoe je deze twee aspecten kunt combineren tijdens je golfreizen. Maar maak je geen zorgen, ook deze twee zaken zijn meer dan goed te combineren!

We begrijpen we de uitdagingen waarmee golfliefhebbers met een glutenvrij dieet geconfronteerd kunnen worden. Gelukkig zijn er golfbestemmingen over de hele wereld die niet alleen prachtige golfbanen bieden, maar ook smaakvolle glutenvrije opties om je energie op peil te houden. Laat ons je begeleiden naar de perfecte combinatie van golfen en glutenvrij genieten.

Glutenvrij golfen

Golfresorts begrijpen steeds beter de behoeften van golfers met een glutenvrij dieet. Ze bieden nu vaak speciale glutenvrije menu-opties in hun restaurants en eetgelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een stevig ontbijt voordat je de baan op gaat of een smakelijk diner na een lange dag golfen, deze resorts hebben je gedekt. Geniet van heerlijke glutenvrije gerechten, zoals gegrilde vis met seizoensgroenten, sappige steaks met een zijde van glutenvrije aardappelpuree, of verfrissende salades met lokale biologische producten.

Tijdens het golfen ook voorzien?

Tijdens het golfen is het belangrijk om voldoende energie te hebben om je beste spel te spelen. Gelukkig bieden veel golfresorts en clubs nu glutenvrije snacks aan die je kunt meenemen op de baan. Denk aan voedzame repen op basis van noten en zaden, gedroogd fruit, glutenvrije graanrepen en zelfs glutenvrije smoothies of iets anders in die richting. Deze snacks zijn niet alleen lekker, maar geven je ook de brandstof die je nodig hebt om je focus te behouden en je prestaties te verbeteren.

Naast de faciliteiten in de golfresorts, kun je ook samenwerken met lokale restaurants om glutenvrije maaltijden te verkrijgen. Veel restaurants zijn bereid om aanpassingen te maken aan hun gerechten om tegemoet te komen aan jouw dieetbehoeften. Doe vooraf onderzoek naar de restaurants in de omgeving van je golfbestemming en neem contact met hen op om te informeren naar hun glutenvrije opties. Dit stelt je in staat om te genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen terwijl je je glutenvrije dieet behoudt.

Met glutenvrije golfreizen kun je je passie voor golf combineren met smaakvol genieten. Of je nu kiest voor een prachtige golfbaan in eigen land of een exotische bestemming in het buitenland, er zijn altijd mogelijkheden om glutenvrij

Golfresorts met glutenvrije faciliteiten:


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel