100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij all inclusive vakantie

Verreweg de meest populaire vakantiesoort is toch wel de “all inclusive glutenvrij“. Want wie wil dat nou niet? Een vakantie waar je jouw portemonnee praktisch thuis kan laten. Bij een all inclusive wil je nergens meer naar om kijken. Alles lekker geregeld! Dus ook het glutenvrije eten..

Waarom kiezen zoveel mensen voor een all inclusive?

  • Compleet verzorgd & zorgeloos glutenvrij genieten
  • De hele dag door heerlijk (onbeperkt) eten
  • Betaalbaar tot zeer luxe: voor ieder wat wils
  • Je hoeft je nergens meer druk om te maken..

Heb je ook al zin om een all inclusive te boeken?

Bijna alle vragen die wij via de website ontvangen gaan over het vinden van een geschikte glutenvrije all inclusive vakantie. Hier helpen we jullie graag mee verder. Wij hebben een selectie van hotels waar er diverse mogelijkheden zijn met betrekking tot glutenvrij eten. Ook in een all inclusive vorm. Niet alle hotels zullen hierin gelijk zijn. Per bestemming zal dit ook heel erg verschillen. We hebben uitvoerig onderzoek gedaan en ook intensief contact gehad met diverse hotels en vakantieaanbieders zodat we zeker weten dat de genoemde hotels aan onze dieetwensen kunnen voldoen.

*We adviseren altijd om zelf van te voren contact op te nemen met het hotel of met de vakantieaanbieder. Zo kan een hotel zich eventueel voorbereiden en kom je ook niet voor verassingen te staan.

Waar moet ik nou heen met een all inclusive vakantie glutenvrij!?

Uiteraard is het belangrijkste om eerst te bepalen waar je heen wil. Het begint altijd bij een geschikte vakantiebestemming. Om jullie een eind op weg te hebben hebben we (in ons optiek) de top 5 glutenvrije all inclusive bestemmingen even op een rijtje gezet:

Canarische eilanden

glutenvrij gran canaria 1024x683 1

griekenland

Glutenvrij Griekenland

Moet er wel bij vermelden dat Turkije wel lastiger is op het gebied van glutenvrij eten. Er zijn gemengde ervaringen, maar er zijn gelukkig nog wel hotels te vinden die er rekening mee kunnen houden. Gezien de enorme vraag naar all inclusive vakanties in Turkije verdient het zeker een plek in de top 5.

Wil je echt verzekerd zijn van een goede glutenvrij all inclusive vakantie waar je ook echt veel keus hebt uit het buffet? Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze bezoekers zit je dan altijd goed in Spanje. Laat je echter niet per se daardoor beïnvloeden. De overige opties bieden namelijk ook alle ingrediënten voor een heerlijke glutenvrije vakantie!

Glutenvrij all inclusive vakantie vinden?

Nog niet helemaal in beeld waar je heen wil? Ik heb over diverse landen en steden al kort verteld wat de glutenvrije opties zijn. Bekijk “bestemmingen” voor een paar persoonlijke ervaringen in het buitenland. Binnen mijn categorie “tips” vind je tips die ik met iedereen wil delen of tips die door anderen zijn ingezonden. Een sfeerimpressie krijgen van glutenvrij eten in het buitenland? Bekijk mijn verhalen over Italië en Spanje zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden in die twee landen.

Nu nog op zoek naar de juiste bestemming!

De hieronder genoemde linkjes zijn pagina’s waarop je hotels kan vinden die aangeven rekening te kunnen houden met glutenvrije dieetwensen. Ik adviseer wel altijd om dit bij een eventuele boeking te noemen. Bij twijfel adviseer ik om contact op te nemen met het hotel of te googelen op ervaringen van andere glutenvrije reizigers.

Glutenvrij hotel vinden?

Bij een glutenvrij all inclusive vakantie hoort natuurlijk een hotel waar je ook zorgeloos kunt eten. De meeste bekende vakantiebestemmingen hebben een groot aanbod aan hotels met de juiste kennis in huis om glutenvrij eten te serveren. Denk hierbij aan Spanje, Portugal, Italië of Griekenland. Ook in eigen land hebben we het geluk dat een glutenvrij hotel geen uniek verschijnsel is.

Er zijn diverse “glutenvrije hotelketens” waar je heel goed terecht kunt voor een zorgeloze glutenvrije vakantie.

Glutenvrije hotelketens

RIU Hotels

Glutenfreebooking.com RIU hotels & resorts

Garden Hotels

Glutenfreebooking.com Garden Hotels

Fuerte Hotels

Glutenfreebooking.com Fuerte hotels

Best Hotels

Glutenfreebooking.com Best hotels

Iberostar Hotels

Glutenfreebooking.com Iberostar hotels

Senator Hotels

Glutenfreebooking.com Senator hotels

servigroup hotels

Glutenfreebooking.com gluten free servigroup hotels

mitsis hotels

Glutenfreebooking.com gluten free mitsis hotels

mirage park resort

Glutenfreebooking.com gluten free Mirage park resort

valamar hotels

Glutenfreebooking.com gluten free valamar hotels en resorts

dunas hotels

Glutenfreebooking.com gluten free dunas hotels

evenia hotels

Glutenfreebooking.com gluten free evenia hotels

TUI Blue Hotels

Tui Magic Blue

TUI Magic Life Hotels

TUI Magic Life

Glutenvrij all inclusive vakantie boeken

Wat heel belangrijk is om altijd zelf goed onderzoek te doen. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en aan te bieden zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ik adviseer altijd om van te voren contact op te nemen met het hotel zodat er geen verrassingen zijn!

Het kan best spannend zijn om uiteindelijk de keuze voor een hotel of vakantie te maken in het buitenland. Gelukkig is dat best goed te doen. Toen ik mijn diagnose had van mijn coeliakie dacht ik dat het wel gebeurd was met de all inclusive vakanties. Mede door een vakantie in 2014 (voor mijn diagnose) in Turkije. Mijn man en ik zijn daar bij Hotel club paradiso geweest in Alanya. Ik kan me nog heel goed herinneren dat er tientallen tafels stonden met eten tot aan het plafond toe, maar dat er slechts een ministukje gereserveerd was voor glutenvrij eten. Daarnaast was het gedeelte niet apart of afgedekt en vrij toegankelijk. Bijna iedereen hing er praktisch omheen met onder andere normaal brood. Als ik eraan terug denk zou ik het niet eens durven een hapje te nemen van het “glutenvrije” gedeelte. Gelukkig zijn er wel glutenvrije all inclusive vakanties te vinden. Laat je dus niet afschrikken en doe goed onderzoek.

Ik help en denk graag mee uiteraard. Ik probeer zoveel mogelijk informatie te geven over de verschillende vakantiebestemmingen. Denk hierbij aan landen, steden als specifieke regio’s. Ik deel mijn eigen ervaringen en verzamel zoveel mogelijk informatie zodat alles toegankelijk is op één centraal punt.

Blijf mijn website dus in de gaten houden of meld je aan voor onze nieuwsbrief! We zullen namelijk deze pagina zo up-to-date.

Bekijk hier alle glutenvrije all inclusive hotels:

Lees mijn persoonlijke reisblogs om jouw keuze gemakkelijker te maken!

Glutenvrij eten Spanje

Glutenvrij eten in Spanje

Glutenvrij eten Italië

Glutenvrij eten in Italië

glutenvrij toscane

Glutenvrij eten in Toscane

Glutenvrij eten in Frankrijk

Glutenvrij eten in Frankrijk

Glutenvrij eten in Nederland

Glutenvrij eten in Nederland

Glutenvrij eten in Schotland

Glutenvrij eten in schotland

Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel