100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij hotel Kreta

Kreta is misschien wel één van de populaire en anders wel dé populairste regio van Griekenland als vakantiebestemming. Het is een Eiland die tot Griekenland behoort. De grootste van eiland van Griekenland en daarmee ook één van de grootste eilanden van de middellandse zee. Met prachtige stranden, mooie bergen, adembenemend natuur heeft Kreta alle ingrediënten voor een heerlijk (zon)vakantie. Daarnaast heeft Kreta dankzij de rijke geschiedenis ook vele historische bezienswaardigheden. Al met al dus een echte aanrader voor een vakantie naar Griekenland.

Gelukkig is er voor glutenvrije reizigers  genoeg te kiezen als het aankomt op een glutenvrij hotel op Kreta. Er zijn diverse hotels waar je prima terecht kunt. Ik adviseer altijd om van te voren contact op te nemen met het hotel dat je op het oog hebt en daarnaast ook het te vermelden bij het boeken. Zo sta je nooit voor een verrassing en kan je genieten van een glutenvrije vakantie op Kreta 🙂

Glutenvrij hotel Kreta

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel