100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij hotel Tenerife

Glutenvrij hotel Tenerife vinden? Dat kan! Van alle Canarische eilanden is Tenerife het grootste eiland. Tenerife is zeer populair als vakantiebestemming gezien je er praktische het gehele jaar terecht kan vanwege de heerlijke temperaturen. Hierdoor kan je er prima terecht buiten de schoolvakanties zodat dit ook nog voordeliger is! Daardoor zullen de periodes rond het voor- en najaar de drukkere periodes zijn op de Canarische eilanden.

Met het prachtige landschap, bijzondere bezienswaardigheden en diverse dorpjes en steden om lekker doorheen te slenteren biedt Tenerife genoeg om een heerlijke vakantie te vieren. Hierdoor is Tenerife al jaren lang een populaire vakantiebestemming onder velen. Tenerife is een regio dat onder Spanje valt. Zoals ik in mijn blog “glutenvrij eten in Spanje” beschrijf is het hier heel goed mogelijk heerlijk en zorgeloos glutenvrije maaltijden te scoren! Benieuwd welke hotels op Tenerife sowieso rekening kunnen houden met glutenvrije dieetwensen? Lees dan verder.

Glutenvrij hotel Tenerife

Om het gemakkelijker te maken heb ik hieronder een lijst met hotels die aangeven dat ze rekening houden met glutenvrije dieetwensen. Ik doe altijd mijn best op het lijstje zo up-to-date mogelijk te houden en aan te vullen zodra ik meer geschikte hotels vind.

Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “gluten” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Tenerife te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

HotelReispartnerSterrenStad
Hotel Melia Jardines del TeideBoeken via Tui5Costa Adeje
Hotel Playacanaria SpaBoeken via Booking.com4Santa Cruz de Tenerife
Hotel BotánicoBoeken via Sunweb5Santa Cruz de Tenerife
Hotel Best TenerifeBoeken via Tui
5Playa De Las Americas
Hotel Riu Buena VistaBoeken via Tui
4Playa Paraiso
Hotel Riu ArecasBoeken via Tui
4Costa Adeje
Hotel Riu GaroeBoeken via Tui
4Puerto De La Cruz
Hotel Riu Palace TenerifeBoeken via Tui
5Costa Adeje
H10 ConquistadorBoeken via Tui
4Playa De Las Americas
H10 Las PalmerasBoeken via Tui
4Playa De Las Americas
Jardin TropicalBoeken via Tui
5Costa Adeje

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Geen glutenvrij hotel Tenerife gevonden?

De hierboven genoemde hotels zijn hotels waarbij er rekening gehouden kan worden met glutenvrije dieetwensen. Neem gerust van te voren contact op en leg de situatie uit. Negen van de tien keer is een simpele “sin gluten” vermelding al voldoende en weten ze je hier alles over te vertellen.


Meer hotels of vakanties zoeken op de Canarische eilanden? Bekijk alle glutenvrije hotels op de Canarische eilanden of zoek tussen het aanbod all inclusive vakanties op deze prachtige eilanden.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel