100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij hotel Gran Canaria

Op zoek naar een Glutenvrij hotel Gran Canaria? Gran Canaria is één van de bekendere eilanden van de Canarische eilanden. Het behoort tot Spanje en is daarom als glutenvrije bestemming heel erg geschikt. Als je mijn blog over “glutenvrij eten in Spanje” nog niet gelezen hebt dan raad ik dat zeker aan. Heb je direct een goede indruk van alle mogelijkheden van de Spaanse keuken. Genieten zonder je zorgen te maken of het wel goed gaat met de bereiding of serveren.

Gran Canaria is een zeer populaire bestemming voor vele Nederlanders. Vooral in de buitenseizoenen (na-, en voorjaar) wordt Gran Canaria (Samen met andere Canarische eilanden) heel druk bezocht. Door de prachtige stranden, natuur, cultuur en uiteraard het aangename temperatuur is het zeer uitnodigend voor reizigers uit heel Europa om hier lekker een week of twee te vertoeven.

Om gemakkelijk een glutenvrij hotel Gran Canaria te vinden heb ik heb ik hieronder een lijst gemaakt met hotels die aangeven dat ze rekening houden met glutenvrije dieetwensen. Ik doe altijd mijn best op het lijstje zo up-to-date mogelijk te houden en aan te vullen zodra ik meer geschikte hotels vind.

Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “gluten” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Gran Canaria te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

Glutenvrij hotel Gran Canaria

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

HotelReispartnerSterrenRegio
Hotel Meliá TamarindosBoeken via Booking.com5Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Riu WaikikiBoeken via Booking.com3Gran Canaria / Las Palmas
Dunas Suites Villas ResortBoeken via Booking.com4Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Lopesan BaobabBoeken via Booking.com5Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Riu Palace Meloneras ResortBoeken via Booking.com5Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Lopesan Costa Meloneras ResortBoeken via Booking.com4Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Lopesan Villa del Conde ResortBoeken via Booking.com5Gran Canaria / Las Palmas
Hotel Tryp IberiaBoeken via Booking.comGran Canaria / Las Palmas
Hotel Riu WaikikiBoeken via TUI3Gran Canaria / Las Palmas

Meer hotels of vakanties zoeken op de Canarische eilanden? Bekijk alle glutenvrije hotels op de Canarische eilanden of zoek tussen het aanbod all inclusive vakanties op deze prachtige eilanden.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel