100% Glutenvrij

✓ 1000+ hotels

✓ 500+ bestemmingen

Glutenvrij hotel Barcelona

Glutenvrij hotel Barcelona vinden? Deze prachtige wereldstad heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantie. Genoeg bezienswaardigheden om een hele week mee te vullen. Daarnaast bruist het van tentjes waar je terecht kan om glutenvrij te genieten van de Spaanse keuken. Om een sfeerimpressie te krijgen kan je mijn blog “glutenvrij Barcelona” lezen. Hier staat beknopt mijn ervaring in Barcelona. Benieuwd hoe het glutenvrij eten in Spanje in het algemeen is? Lees hierover verder op “glutenvrij eten in Spanje“.

Glutenvrije vakantie Barcelona

Om de zoektocht naar een glutenvrij hotel in Barcelona gemakkelijker te maken heb ik hieronder een lijst samengesteld met hotels die rekening kunnen houden met glutenvrije dieetwensen. Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “gluten” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Barcelona te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

Glutenvrij hotel Barcelona

Bekijk hieronder welke hotels geschikt zijn om te verblijven met glutenvrije dieetwensen. Ontbreekt er één volgens jou? Laat het mij dan weten en dan voeg ik het direct toe!

HotelReispartnerSterren
Ayre Hotel Caspe
Boeken via Booking.com4
Ayre Hotel Gran Via
Boeken via Booking.com4
Ayre Hotel Rosellón
Boeken via Booking.com4
H10 Catalunya Plaza
Boeken via TUI3
H10 Itaca
Boeken via TUI4
Hotel Barceló Atenea Mar
Boeken via Booking.com4
Hotel Barcelona Catedral
Boeken via Booking.com4
Hotel Ilunion Bel-Art
Boeken via Booking.com4
Hotel Majestic
Boeken via Booking.com5
Hotel Novotel Barcelona Sant Joan Despi
Boeken via Booking.com4
Hotel Senator Barcelona Spa
Boeken via Booking.com4
Hotel The Serras
Boeken via Booking.com5
Hotel Tryp Apolo
Boeken via Booking.com4
Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto
Boeken via Booking.com4
Hotel Zenit Barcelona
Boeken via Booking.com4
Hotel Zenit Borrell
Boeken via Booking.com4

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

Geen glutenvrij hotel Barcelona gevonden?

De hierboven genoemde hotels zijn hotels waarbij er rekening gehouden kan worden met glutenvrije dieetwensen. Heb je een ander hotel in Barcelona gevonden? Neem gerust contact met ze op en leg de situatie uit. In Spanje is namelijk heel veel te regelen als het op glutenvrij eten aankomt. Mocht je een hotel kennen, maar niet in mijn lijstje tegenkomen laat het me dan weten! Dan voeg ik het direct toe.

Ook benieuwd naar andere glutenvrije vakanties of glutenvrije hotels? Lees mijn blog over glutenvrije campings om meer te weten te komen over campings die glutenvrij zijn. Voor andere hotels lees “glutenvrije hotels” zodat je van diverse landen en steden een overzicht hebt met alle opties. Specifiek op zoek naar een glutenvrije all inclusive vakantie? Ook daar heb ik het een en ander voor uitgezocht.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

gluten free booking.com

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel